Opendeuravond Donderdag 16 Mei

Kom een kijkje nemen op internaat en in onze school! Op donderdag 16 Mei houden wij een opendeuravond!Tussen 18 en 21 uur ben je doorlopend welkom. Tot dan! 

Infonamiddag Middenschool & Internaat

Het internaat zal ook aanwezig zijn op de infonamiddag van onze middenschool. Op zondag 17 Maart tussen 14u en 17u kan u onze opvoeders al uw vragen komen stellen in verband met het internaatsleven. Kom zeker een kijkje nemen!Adres : Groenendael 2A             3400 Landen

Inschrijven schooljaar 2019-2020

Interesse om intern te worden op ons knotsgekke internaat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de contactpagina!

Zwemmen in St.Truiden

Op woensdag 6 februari gaan we zwemmen met onze internen in het zwembad van St.Truiden. Vergeet je zwemgerief niet! ;)

Succes met de examens!

De directie en het opvoedersteam wensen alle internen veel succes met de examens!

Halloweenavond

Samen met enkele internen hebben we een halloweenzoektocht op internaat georganiseerd. Aan de hand van raadsels en opdrachten moesten ze een code zien te ontcijferen. Met deze code konden ze een kist openen waarin chips, snoep en popcorn verborgen zat.  Nog een drankje erbij en we waren klaar voor een griezelfilm in onze filmzaal!

Quizavond

Afgelopen donderdagavond hebben onze internen hun best gedaan op onze quizavond. Er werd veel gelachen tijdens de groepsopdrachten tussendoor! Zeker voor herhaling vatbaar.

Bowling

Vlak voor de vakantie zijn we naar St.Truiden getrokken om te genieten van een namiddagje bowlen. Achteraf kon iedereen zijn scores vergelijken en kijken welke groep de grote winnaar was.